Bij5 Brasserie

Bij5 Brasserie

Onze informele en sfeervolle brasserie biedt ruimte voor ca.40 gasten. Naast lunch en diner kunt u hier ook uw feestje geven.

Bij5 Restaurant

Bij5 Restaurant

Ons sfeervolle restaurant bestaat uit 2 gedeelten en biedt plaats voor ca.51 gasten voor lunch of diner. Hier kunnen wij ook grote groepen ontvangen voor lunch, diner en feestjes.

Bij5 Bar

Bij5 Bar

Onze bar is een gezellige ontmoetingsplaats voor een lekker drankje en biedt ruimte voor ca.20 gasten.

Bij5 Bovenzaal

Bij5 Bovenzaal

Onze bovenzaal is zeer geschikt voor een besloten partij. Een mooie ruimte waar monumentaal en modern samenkomen en welke ruimte biedt voor max.100 gasten.

Bij5 Pleincentrum

Bij5 Pleincentrum

Onze veelzijdige grote zaal voorzien van eigen bar, is volledig naar eigen wens in te richten en biedt ruimte voor maximaal 150 gasten.

Bij5 Voorterras

Bij5 Voorterras

Ons heerlijke voorterras met uitzicht op het gezellige Wilhelminaplein. Een ideale plek voor een hapje en een drankje en met plaats voor ca.70 gasten.

Bij5 Zijterras

Bij5 Zijterras

Ons beschutte zijterras bevindt zich links van het voorterras en wordt op een mooie dag tot laat verwarmd door de zon. Het biedt plaats voor ca. 80 gasten.

Bij5 Binnentuin

Bij5 Binnentuin

Onze romantische ommuurde pastoorstuin is op vele manieren in te delen. Zomer's kunt er u tot in de late uurtjes heerlijk beschut zitten. Onze tuin biedt ruimte voor max.150 gasten.