Beschikbare ruimtes en feestlocaties

Bij Grand Café Restaurant Bij5

Met haar historische karakter en unieke locatie leent Grand Café -Restaurant Bij5 zich bij uitstek om uw feest of partij te vieren! Door onze diversiteit in ruimtes kunt u bij ons voor al uw wensen terecht! Verjaardag, jubileum, afscheidsborrel, noem maar op!

Heeft u een idee welke u graag met ons wilt bespreken? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons en wij vertellen u graag de vele mogelijkheden welke wij u kunnen bieden onder het genot van een lekkere kop koffie.

Brasserie Bij5
Bij5 - Brasserie

Onze informele en sfeervolle brasserie biedt ruimte voor ca. 40 gasten. Naast lunch en diner kunt u hier ook uw feestje geven. 

Bij5 - Restaurant

Ons sfeervolle restaurant bestaat uit 2 gedeelten en biedt plaats voor ca. 65 gasten voor lunch of diner. Hier kunnen wij ook grote groepen ontvangen voor lunch, diner en feestjes. 

Bij5 - Bar

Onze bar is een gezellige ontmoetingsplaats voor een lekker drankje en biedt ruimte voor ca. 20 gasten.

Bij5 bovenzaal
Bij5 - Bovenzaal

Onze bovenzaal is zeer geschikt voor een besloten partij. Een mooie ruimte voorzien van eigen bar, waar monumentaal en modern samenkomen en welke ruimte biedt voor max. 60 gasten.

Bij5 pleincentrum
Bij5 - Pleincentrum

Onze veelzijdige grote zaal voorzien van eigen bar, is volledig naar eigen wens in te richten en biedt ruimte voor maximaal 125 gasten tijdens een feestavond. 

Bij5 - Binnentuin

Onze beschutte binnentuin, met optioneel een buitenbar, is volledig naar eigen wens in te richten en biedt ruimte voor maximaal 125 gasten tijdens een feestavond.  

Bij5 - Voorterras

Ons heerlijke voorterras met uitzicht op het gezellige Wilhelminaplein. Een ideale plek voor een hapje en een drankje en met plaats voor ca. 70 gasten. 

Bij5 - Zijterras

Ons beschutte zijterras bevindt zich rechts (voorstaand) van het voorterras en wordt op een mooie dag tot laat verwarmd door de zon. Het biedt plaats voor ca. 80 gasten. 

Oude kerk
Bij5 organiseert met regelmaat een ceremonie, bruiloft, receptie, diner of avondfeest. Wij werken nauw samen met diverse leveranciers en biedt plaats voor ca. 450 gasten.
Bij5 gerecht lunch
Bij5 gerecht diner
Bij5 gerecht borrel

Beleef ons sfeervolle restaurant en laat u verrassen door onze heerlijke
lunch– en diner gerechten welke ons keukenteam altijd vers en met vakmanschap voor u bereidt.

Graag tot ziens!

Gastvrije groet,
Team Bij5